Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_driessen.jpg
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_van_ham.jpg
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_smeets.jpg
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_van_rooij.jpg
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_polman.jpg
  • https://www.ergon.nu/images/slider/slider_pastoor.jpgMarine Original Sweat 477zxqw Bleu Adidas Vert Onv8Nm0w
A | A | A Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp

GEMATCHT

Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp

3h:
Ergon_040 RT @Ergon_Thijs: Belachelijk dat dit moet in onze rijke stad! Armoededebat bij @Ergon_040 georganiseerd door de armoedecoalitie. Vanavond v…
Ergon_040 RT @Ergon_Geert: Goed om te zien dat het zaadje dat we onlangs hebben gepland met #disworksKorte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp, #UWV en #Ergon bij de #TUe. Nu begint te bloei…
Ergon_040
RT @Participatie040: Onze centrale ruimte heeft een nieuw jasje! Dankzij de herinrichting is het nu een plek waar men kan samenkomen, werke…
Ergon_040 RT @MariennevD: Start van het project Culturele Talent Keuken in Veldhoven. Deze dames proberen vanuit bijstand via koken een nieuw perspec… PetrolSchuurman Visions Sneakers Sneakers Schoenen Visions Dames Dames lFKJT1c3
574 Roze Balance Grijs KindschoenenGoedkoop New xEQdCBoerW

Bron: Studio040.nl, 9 mei 2018Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp

Dat blijkt uit de woensdagochtend gepresenteerde kwartaalrapportage Arbeidsmarkt. Toch constateert de gemeente wel dat het aantal WW-gerechtigden dat doorstroomt naar de bijstand, nog relatief hoog is. Daarom gaat het gemeentebestuur in gesprek met het UWV.

Daling

Eind 2017 kregen 6.869 inwoners een uitkering via de Participatiewet. Eind maart 2018 waren dit er nog 6.828. Met name de uitstroom (ook naar werk) was in de maand maart hoog. Eindhoven behoort nog altijd tot de grote steden waar de daling het grootst is. In de eerste drie maanden van het jaar zijn in totaal 435 mensen uit de Participatiewet gestroomd. De instroom was iets lager met 394 mensen. 

Parttime

Tevens ligt de gemeente Eindhoven ook op koers met betrekking tot het aantal mensen dat gebruik maakt van de Participatieweg en daarnaast parttime werk heeft. Doel is dat dit er aan het eind van het jaar 800 zijn eind maart waren het er 707. 

Handhaving174291 Schoenen Beige Replay Heren Boots 2IWE9DH

De afgelopen maanden heeft de gemeente Eindhoven meer ingezet op handhaving omtrent de Participatiewet. Het heeft geleid tot een flinke toename van het aantal waarschuwingen, boetes en maatregelen die zijn uitgedeeld.

Economische groei

De afname van het aantal mensen in de bijstand valt te verklaren door de economische groei. De regio Zuidoost-Brabant kent de sterkste economische groei van Nederland. Daarnaast neemt ook het aantal openstaande vacatures in de regio gestaag toe. Eind maart stonden er via het UWV 12.630 banen open in Zuidoost-Brabant. Een maand eerder waren dat er ruim 2.000 minder.

Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp


Onze partners:

Korte Violet Zalando Levi's® Jurk be Gray LqSUVMGzp
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?
AkkoordNiet akkoord