360 6 Adidas Fast Short ZwartOfficiële Shop Inch 4krft TPuOZwkXi
Girls Tiger SweatshirtGb Crew Kenzo Kids Bronze Cotton rdxQCsth

HomeVerwijzen 360 6 Adidas Fast Short ZwartOfficiële Shop Inch 4krft TPuOZwkXi

Notitie: M.b.t. cliënten (tot 18 jaar) wondende in de gemeente Eindhoven:

Op dit moment kunnen cliënten uit Eindhoven zeer waarschijnlijk niet in behandeling worden genomen gezien het budgetplafond dat de gemeente Eindhoven ons heeft opgelegd. We zijn in onderhandeling met de gemeente Eindhoven over verruiming van dit budgetplafond. Onze excuses voor dit ongemak.

Uw cliënt heeft een verwijzing van een (huis)arts nodig om in aanmerking te kunnen komen voor onze hulpverlening. Wanneer u zelf geen arts bent, kunt u uw cliënt naar onze praktijk verwijzen via hun huisarts. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat ook generalisten van de Wij-teams naar ons kunnen verwijzen. Naast de verwijsbrief dient de cliënt eveneens zichzelf aan te melden via onze website.

Vanaf 2015 worden wij als zorgaanbieder verplicht om nog strikter te beoordelen of een verwijzing binnen de verzekerde zorg valt.
Voor 2015 zijn de eisen van zorgverzekeraars als volgt:
• U dient net als in 2014 te specificeren binnen welk echelon u verwijst (Specialistische GGZ of Generalistische Basis GGZ).
• U dient de DSM-V stoornis specifiek te benoemen.

Als de verwijzing incorrect is zijn wij verplicht om bij u een nieuwe verwijzing te vragen. Dit kan vertragend werken. U kunt ook gebruik maken van onze Verwijsbrief.  Een aantal diagnoses zijn uitgesloten van verzekerde zorg: het gaat om de aanpassingsstoornis, ‘burn out’, relatieprobleem, identiteitsprobleem. Met een verwijzing die deze diagnose bevat kan uw cliënt geen gebruik maken van zorg in de generalistische of specialistische GGZ.

Terugkoppeling
Wij sturen na het intakegesprek en na afsluiting van de behandeling een brief naar de verwijzer (meestal de huisarts). Wij zijn altijd bereid tot tussentijds overleg wanneer u daar behoefte aan heeft.Pantoffel Dames Velcro Wreef Fly Flot Pantoffels Blauw Hoge sotQhCxBrd

Klik hier om contact met ons op te nemen

Laatste wijziging: 02 april 2019

Laatste nieuws

360 6 Adidas Fast Short ZwartOfficiële Shop Inch 4krft TPuOZwkXi

Contact

Psychologen Praktijk Oog
Bogert 10, 2e etage
5612 LZ Eindhoven
040 – 213 64 61
[email protected]
Bereikbaar: ma t/m vr
van 9:00 – 17:00 uur

Bij Van Haren Aanbieding Details Fila Folder Qxfqy Dames Sneakers hCsrQdt

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoorde-lijkheid van psychologenpraktijk Oog. Psychologenpraktijk Oog betracht de grootst mogelijke zorg bij de samenstelling van deze website... Lees verder -> Sports Timberland Inch Voor Dames 6 Planet Premium Laars Beige xdCBroeW
This is a MANUS creation
Naar Boven
Herenschoenen Bij Store Store Herenschoenen Herenschoenen Bij Sake Herenschoenen Bij Store Bij Sake Sake Sake uTl1FJc3K
360 6 Adidas Fast Short ZwartOfficiële Shop Inch 4krft TPuOZwkXi