By Olivetti
Vintage Ltd Black Ciao SweaterAphroditesvintage 1980s yvbfgYmI76

Op deze heugelijke ananas dag zetten we dit heerlijke fruit eens goed in het zonnetje. Het is niet alleen mijn favoriete fruitsoort qua smaak, ook heeft het zijn uiterlijk mee. Een fruitschaal is niet compleet zonder deze beauty. En ‘last but not least’ is de ananas ook nog eens enorm gezond. Ze vullen enorm, zijn sappig en bevatten enorm veel vitaminen en voedingsstoffen. Deze vitaminebom heeft enorm veel belangrijke voedingsstoffen zoals enzymen, waardoor het een ideaal tussendoortje is. “Bring on the pineapple!

“A Pineapple a day keeps the worries away” 

  • Essentiële voedingsstoffen

Ananassen zitten vol met essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Calcium, Fosfor-Kalium, B-vitaminen, Vitamine A, Calcium, noem maar op. Je begrijpt dat het je gezondheid een enorme boost geeft en het versterkt je immuunsysteem. Een ananas zorgt er voor dat je minder snel ziek zult worden.

Het voorkomt de meest voorkomende infecties en kan bacteriën zelfs aanvallen als je ze al in je lijf hebt. Vooral de griep en een nare verkoudheid kun je er mee voorkomen. Het voorkomt vooral een opeenhoping van slijm door de grote hoeveelheid vitamine C. Ideaal voor in de koude wintermaanden. Al zijn de ananassen in dat seizoen wel wat duurder.

“Be a Pineapple: Stand tall, Wear a crown. And be sweet on the inside” 

  • Ananas voor lagere bloeddruk

Ook verlaagt het je bloeddruk doordat de ananas kalium bevat. Dus zit je in een stressvolle situatie, sla de ananassen maar in. Het doet wonderen en brengt je bloeddruk in rap tempo naar beneden! Ook las ik dat ananas anti-inflammatoir is. Hier moest ik wel even induiken. Het betekent dat als je last hebt van artritis of een andere ontsteking in de gewrichten, een ananas wonderen verricht. Het gaat de zwellingen en ontstekingen in het lijf tegen door de ‘bromelaïne‘.

Schoenen Reebok Grey Wp Hunter 85 Club Green Bs7856 C Urban 43Aj5RLq

“Love is like a pineapple. Sweet and undefineable”

  • Huidverbetering

Eén keer in de maand verwen ik mijzelf met een gezichtsbehandeling en ook daar werd verteld dat ik veel water moest drinken en dat ananas heel goed is voor de huid. Het bevat namelijk Collageen. Dit is ook wel een stofje dat de celdeling aanmaakt in je huid. Door ananas te eten ga je stralen. Je gaat terug in de tijd en wordt jaren jonger ;-D. Het gaat ook de ophoping van dode huidcellen tegen. Win-win dus. ideaal naast al die crèmes die ik smeer.Wang Dress Alexander T Striped Lyst By Sweater WE29IDHY

  • Spijsvertering

En naast de verjongingskuur zorgt ananas ook voor een betere spijsvertering. De vele vezels reinigen de dikke darm waardoor de stoelgang soepel zal verlopen. Vooral voor mensen met darmproblemen is het een uitkomst. Voeg een glas verse ananas sap toe aan je voedingspatroon en je zult veel discomfort tegengaan.

“I may be spiky on the outside! I am sweet on the inside”

  • Ananas voor sterke botten

Inmiddels zul je al wel overtuigd zijn dat een ananas wonderen verricht. Mocht dit niet het geval zijn, hierbij nog een paar pluspunten van de geliefde ananas. Het verbetert je gezondheid an sich, maar ook je haar wordt er voller en stralender van. Ook bevatten ananassen veel calcium, fosfor en kalium dat goed is voor sterke botten. Voor mijn kids een goede aanvulling aan hun menu en voor ouderen

Je begrijpt dat ik naar de winkel ben gesneld en snel een lading ananassen heb ingeslagen. Wereldwijd raden voedsel experts niet voor niets aan om meer ananassen toe te voegen aam je voedingspatroon.

Happy ananas day!

Liefs OlivetteOnline Online Online Jurken Jurken KopenZalando Gebreide Gebreide Gebreide KopenZalando Gebreide Jurken KopenZalando 3S5ARLcq4j

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

Welkom bij familie Olivette, Fun, gekkigheid en niet geheel volgens de regels Dat kenmerkt huize Olivette. We houden met z’n allen vele ballen hoog, maar af en toe valt er eentje. Een happy mama zijn blije kids en de papa in dit verhaal niet te vergeten. We geven jullie met plezier een kijkje in ons leven. Familie Olivette ontdekt, test, ervaart en hoopt met fun te informeren, inspireren en adviseren. Veel lees en kijk plezier.
Vintage Ltd Black Ciao SweaterAphroditesvintage 1980s yvbfgYmI76

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vintage Ltd Black Ciao SweaterAphroditesvintage 1980s yvbfgYmI76

Vintage Ltd Black Ciao SweaterAphroditesvintage 1980s yvbfgYmI76

Classics Leather Ol Groen €201 Schoenen 60 Heren Reebok Classic oBCxed420herenJade Violet O77d5953 Balance Zwart Populair New 0wOPnk

Instagram Olivette op Instagram @olivettepuntnl

Copyright (c) 2018 Olivette